V tomto texte vysvetľujeme, ako vám vieme pomôcť so žiadosťou o Freistellung online - bez zbytočných papierovačiek a byrokracie.

Prečo si vybrať TJ-Legal?

Na úvod nám dovoľte stručne sa predstaviť.

 

Naša spoločnosť vznikla v roku 2008 a odvtedy sme pomohli už tisíckam živnostníkov a zástupcom s.r.o. - teda žiadateľom ako vy - s podnikaním a pôsobením v Nemecku. 

 

Vedeli ste, že ročne úspešne vybavíme najviac Freistellungov v strednej Európe

 

Podnikanie v Nemecku so sebou nesie celý rad výziev a využitím našich služieb si môžete uvoľniť ruky pre rozvoj svojho biznisu. Nestrácajte čas komunikáciou s úradmi, ak ju za vás môže prebrať niekto iný. 

 

Venujte sa skutočne dôležitým veciam. 

 

Či už potrebujete prideliť nemecké daňové číslo Steuernummer, vybaviť alebo predĺžiť Freistellung, alebo zefektívniť svoju prácu elektronickým podpisom ELSTER - presuňte tieto zodpovednosti za nás.

 

Odmenou vám bude nielen profesionálne odvedená práca, ale najmä časová úspora a garancia dodržania predpísaných postupov.

Dáme vám bezplatného poradcu

Akonáhle sa registrujete pre naše služby - čo znamená, že vyplníte krátky kontaktný formulár a uvediete, o čo máte záujem - získavate nárok na plnohodnotný servis.

 

Pridelíme vám bezplatného produktového špecialistu, ktorý vám pomôže so žiadosťou o Freistellung. Zodpovie vám akékoľvek otázky, usmerní vás pri zháňaní informácií a podkladov.

 

Skratka - pri spolupráci so spoločnosťou TJ-Legal je gro práce na našich ramenách. Nefungujeme systémom účtovníkov na voľnej nohe, ktorí nechajú všetky náročné úkony na vás.

 

Naopak, našim prvoradým cieľom je, aby bola vaša žiadosť o Freistellung jednoduchárýchla bezproblémová. V celom procese sa snažíme o to, aby ste zbytočne nestrácali čas, pretože vieme, že pri vašej práci je mimoriadne vzácny.

Využite našu databázu znalostí

Veríme, že ak má človek nevyhnutné informácie, robí lepšie rozhodnutia.

 

Aj z tohto dôvodu na webe www.tj-legal.com pravidelne publikujeme blogy o podnikaní v Nemecku, o práci v tamojšom stavebníctve a výzvach, s ktorými sa stretávajú slovenskí živnostníci a firmy. 

Prístup k nim je bezplatný voľný pre každého.

 

Presne tak - ktokoľvek a kedykoľvek môže využiť prístup k cenným informácie, ktoré sme získali dlhoročnou praxou. Zadarmo vám ponúkame tipy a odporúčania, za ktoré si iní účtujú.

 

Najčastejšie kladené otázky o Freistellungu zodpovedáme priamo na podstránke danej služby - navštívte ju TU.

Ako získať Freistellung online?

Každá žiadosť o Freistellung má svoje špecifiká, pretože aj žiadatelia sú rôzni. Neexistuje teda univerzálne platný návod, ktorý by vyhovel všetkým.

 

V závislosti od pracovnej situácie sa môže líšiť zoznam podkladov, prípadne odporúčané kroky - inak postupujeme pri prvožiadateľoch, odlišný prístup si vyžadujú ľudia bez daňového čísla a podobne.

 

My vám pomôžeme, nech už je vaša situácia akákoľvek. Či ste na začiatku svojej podnikateľskej cesty, alebo už máte čo-to odpracované.

 

Získajte Freistellung najjednoduchšie ako sa len dá.

 

Prvý krok urobte TU.

 

Prečítajte si tiež

  1. Žiadosť o Freistellung v roku 2024 - 5 vecí, ktoré nevyhnutne potrebujete vedieť
  2. Freistellung s TJ-Legal - vaše skúsenosti a hodnotenia
  3. Poslal vám nemecký úrad list? Korešpondenciu neignorujte