V tomto texte by sme teda radi nechali priestor vám našim minulým a súčasným klientom.
 

Stručne o TJ-Legal

Pre tých, ktorí ešte nemali možnosť spolupracovať s našou spoločnosťou sme si na úvod pripravili stručnú vizitku.

Firma TJ-Legal vznikla v roku 2008 v slovenskom Prešove. Za vyše 16 rokov svojej existencie sa vypracovala na jednu z popredných európskych spoločností v segmente poradenstva a podpory podnikateľov v Nemecku, ale aj v oblasti vrátenia daní zo zahraničia.

 

V súčasnosti poskytujeme naše služby už v 5 krajinách - na Slovensku, v Česku, Rumunsku, Poľsku a na Ukrajine. 

Mimoriadne nás teší, že tento čas sme mohli pomôcť desiatkam tisíc záujemcov o naše služby, ktorí spoluprácu s nami hodnotia na perfektných 4,9 bodov z 5. Za túto dôveru sme nesmierne vďační a je pre nás záväzkom neustále zvyšovať kvalitatívny štandard, ktorý vám ponúkame.

 

VEDELI STE, ŽE: úspešne vyžiadame a vybavíme najviac Freistellungov v rámci celej strednej Európy?
 

Freistellung - vaše skúsenosti

Prejdime k samotným hodnoteniam od klientov. Takto stručne zhrnul spoluprácu s nami Kristián:

Rýchle vybavenie Freistellungu. Pokyny boli jasné a pomohli mi so všetkým, čo bolo potrebné.”

 

Je pre nás veľmi dôležité, aby ste Freistellung získali čo najskôr. 

Priemerne vám ho vieme vybaviť už do 1 mesiaca, záleží to však aj od toho, či už máte pridelené nemecké daňové číslo Steuernummer, či máte aktivovaný elektronický podpis ELSTER a podobne.

 

VEDELI STE, ŽE: aktiváciou elektronického podpisu ELSTER viete nielen urýchliť žiadosť o predĺženie Freistellungu, ale zefektívniť celú komunikáciu s nemeckým daňovým úradom? Ak o ELSTER požiadate cez našu spoločnosť, prvé predĺženie máte zdarma!

 

Aj Pavol vie, že niekedy stačí iba zopár slov:

Odporúčam ľuďom, čo chcú podnikať v Nemecku.

 

Podnikanie v nemeckom stavebníctve so sebou nesie mnoho výziev. Ak však máte spoľahlivého partnera, všetky hravo zvládnete.

My vám okrem vybavenia Freistellungu pomôžeme získať aj nemecké daňové číslo Steuernummer, pomôžeme s daňovým priznaním k DPH, tzn. Umsatzsteuererklärung, aj s výzvou k jeho podaniu, tzn. Prüfung der Steuerpflicht

 

Radosť nám urobila tiež recenzia od Andrey:

Neviem si vynachváliť spoluprácu s touto firmou. Po piatich rokoch spolupráce ma stále neprestávajú prekvapovať skvalitňovaním služieb a neustálym záujmom o klienta, či je všetko v poriadku, či nie je potrebné pomôcť s vyplnením žiadostí, kladne vyriešia každý problém. Jednoducho profesionalita na vysokej úrovni.”
 

Mimoriadne nás teší, ak sa k nám klienti opätovne vracajú. Vnímame to ako dôkaz kvalitne odvedenej práce a taktiež ako záväzok k ďalšiemu zlepšovaniu našich služieb. 

 

Prečo žiadať o Freistellung cez TJ-Legal?

Bez platného Freistellungu nemôžete získavať 100 % svojich zárobkov

Odberateľ vašich stavebných služieb je povinný z každej vami vystavenej faktúry strhnúť 15 % a odviesť ich formou stavebnej zrážkovej dane, tzv. Bauabzugsteuer.

 

Prvý dôvod je teda praktický - aby ste získavali plnú sumu, na ktorú máte nárok.

V spoločnosti TJ-Legal vám ponúkame až 3 cenové balíčky, z ktorých si môžete vybrať. Pripravili sme ich s ohľadom na potreby rôznych typov žiadateľov. Ak je pre vás napríklad najdôležitejšia cena služby, neváhajte využiť náš balík Ozaj lacný.

 

Máte známych, ktorí ešte nevyužívajú naše služby? Za každého z nich, ktorý sa stane platiacim klientom, vám dáme 15 eur. Čím viac nám ich odporučíte, tým viac môžete získať!

Ak máte k získaniu Freistellungu, prípadne akejkoľvek inej službe z nášho portfólia otázky, neváhajte nás kontaktovať.

 

Prečítajte si tiež:

  1. Ktoré profesie v Nemecku potrebujú Freistellung?
  2. Platí mi ešte Freistellung pri návrate do Nemecka?
  3. 6 dôvodov, prečo by ste si mali aktivovať ELSTER