Najlacnejšie vrátenie daní zo zahraničia

Ukážme si garanciu najnižšej ceny na konkrétnom príklade:

Ján v rokoch 2022 a 2023 pracoval v Holandsku na pozícii lešenára, ako vyslaný zamestnanec slovenskej firmy. Kolega mu poradil, že za odpracované roky môže žiadať o tzv. vrátenie daní. Ján si urobil malý prieskum trhu a v mieste svojho bydliska našiel účtovníka, ktorý mu ponúkol pomoc.

 

Jeho kolega mu však odporučil slovenskú jednotku v tejto oblasti, spoločnosť TJ-Legal. Ján si porovnal cenníky a zistil, že účtovník mu ponúka vrátenie daní z Holandska o čosi lacnejšie. Urobil čitateľnú fotografiu jeho cenníka a poslal ju na adresu kontakt@tj-legal.com. Pracovníci spoločnosti TJ-Legal vyhodnotili, že Ján má nárok na garanciu najnižšej ceny a tak mu ponúkli službu ešte o 10 % lacnejšie oproti spomínanému účtovníkovi.

Ján získal servis od slovenskej jednotky za bezkonkurenčnú cenu.

 

Áno, naozaj to je také jednoduché. Získať najnižšiu cenu na Slovensku môžete aj vy.

Dôležité je, aby konkurenčná spoločnosť ponúkala službu v rovnakom rozsahu ako my a jej cena musí byť konečná, nesmie spadať do žiadnej zľavovej akcie.

 

Kompletné podmienky záruky najnižšej ceny si prečítajte na tomto odkaze.

 

Ktorých služieb sa týka garancia?

Najnižšiu cenu na Slovensku môžete získať pri týchto službách: 

  • vrátenie daní z Rakúska, vrátenie daní z Nemecka, vrátenie daní z Holandska, prídavky na deti z Nemecka, Zorgtoeslag, slovenské daňové priznanie typu A; 
  • Zoll – prihlásenie na nemeckom colnom úrade, Erinnerung – výzva na podanie nemeckého daňového priznania, ELSTER, Handwerkskammer – prihlásenie do nemeckej remeselníckej komory, SOKA BAU – nemecký dovolenkový fond, Steuernummer – nemecké daňové číslo, poradenstvo pre podnikateľov a SZČO (Nemecko), žiadosť o Potvrdenie o daňovej rezidencii na Slovensku.
  • Bauabzugsteuer – vrátenie stavebnej zrážkovej dane, Lohnsteuer-Anmeldung, Umsatzsteuererklärung, Umsatzsteuer-Voranmeldung.

 

Dôkaz o tom, že konkurencia ponúka službu lacnejšie, nám stačí poslať kedykoľvek pred fakturáciou

To znamená, že sa môžete zaregistrovať pre službu na našom webe a až do momentu úhrady máte v podstate čas na to, aby ste nám prípadne poslali informáciu o výhodnejšej ponuke.

 

Na výber z 3 cenových balíkov

Vedeli ste, že pri väčšine služieb vám ponúkame na výber z 3 cenových balíkov?

 

Z nich balík Ozaj lacný predstavuje najlacnejšiu službu na slovenskom trhu. Pri jeho využití môžete získať napríklad vrátenie daní z Rakúska či nemecké prídavky Kindergeld za bezkonkurenčnú cenu a v prvotriednej kvalite.  

 

Naopak, ak chcete čo najkomplexnejší servis a nevadí vám o čosi vyššia cena, vyberte si jeden z balíkov Obľúbený či Prémiový.

V rámci nich získate úkony nad rámec najlacnejšieho balíka a zabezpečíte si tak čo najskoršie spracovanie žiadosti po doručení kompletných podkladov. 

 

Aktuálne znenie cenníkov nájdete na tomto odkaze


 

Prečítajte si tiež:

  1. Freistellung s TJ-Legal - vaše skúsenosti a hodnotenia
  2. O vrátenie daní z Holandska žiadajte aj 5 rokov spätne!
  3. Vrátenie daní z Rakúska 2024 - kalkulačka